Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en original Model WBA 100 fra Abus. Dette gulvanker er beregnet til montering i gulvet. Ankeret giver dig mulighed for at sikre dine tohjulede køretøjer mod tyveri, selv uden et fast punkt. Gulv…
Læs mere
Vejl.: 899,00
DKK 799,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Her får du en original Model WBA 100 fra Abus. Dette gulvanker er beregnet til montering i gulvet. Ankeret giver dig mulighed for at sikre dine tohjulede køretøjer mod tyveri, selv uden et fast punkt. Gulvankeret fra Abus fungerer som fastgørelsespunkt i kombination med din Abus cykellås. 

Anvendelse
Dette gulvanker fra Abus er designet så det er vandtæt. Det kan derfor anvendes både udendørs og indendørs. Ankeret er forsynet med en 16 mm tyk, rund bøjle, der er fremstillet i hærdet stål. Bøjlen kan derfor klare stor modstand. Det solide gulvanker vejer i sig selv 2 kilo og kommer inklusiv monteringstilbehør, så du nemt og hurtigt kan gå i gang med at montere det.

Specifikationer

  • Materiale: Hærdet stål
  • Vægt: 2000 gram
  • Mål udvendig:  65 x 165 x 160 mm
  • Mål på bøjle (indvendig): 65x75 mm
  • Inkl: Monteringstilbehør

Montering
Ankeret leveres inklusiv monteringstilbehør og kan placeres i eksempelvis en kælder, garage eller skur. Installeres ankeret korrekt, kræver det en betydelig indsats at afmontere igen, så vær sikker på placeringsstedet.

Vedligeholdelse
Dette gulvanker kræver ingen særlig vedligeholdelse. Sørg blot for, at det er forsvarligt fæstnet til gulvet.

 

EAN: 4003318271618

Ingen anmeldelser af dette produkt.