Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Mange af de moderne cykler på markedet i dag, er forsynet med indvendig kabelføring til både gear og bremser. Det gør dog ikke alene, at cyklen ser pænere ud og mere stilren ud. Det giver desv&…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Mange af de moderne cykler på markedet i dag, er forsynet med indvendig kabelføring til både gear og bremser. Det gør dog ikke alene, at cyklen ser pænere ud og mere stilren ud. Det giver desværre også visse problemer, når man skal trække nye kabler. Heldigvis findes der værktøjer som dette, der kan hjælpe med det svære job, det kan være, at føre kabler og wire igennem stellet. 

Anvendelse
Dette fantastiske lille værktøjssæt fra Atredo gør det nemt at foretage ny indvendig kabelføring på din cykel. Værktøjet indeholder alle de redskaber du skal bruge for at føre et kabel igennem din cykels stel. Bemærk at cykelstellet skal være forberedt til kabel.

Specifikationer:

  • 1,2 meter kabel med fastgjorte magneter
  • Adaptorer til inderkabel
  • Adaptor til hydraulisk kabel
  • Adaptor til DI2 E-tube

Kvalitetsniveau
Dette sæt er produceret af Atredo, og indeholder alt hvad du behøver til jobbet. Alle redskaberne er lavet af kvalitetsmaterialer og gør dig i stand til at trække praktisk talt alle former for kabler og wirer. Kvaliteten er i top mens prisen er yderst favorabel.

EAN: 5712934003723

Ingen anmeldelser af dette produkt.