Du får her et original lukket dæksel fra Haibike, der er designet til at blive monteret i kabelindgang på din Haibike Freed, Greed eller Xduro Gen 2 cykel. Det er et originalt inlet, der sikrer dig en flot finish. Dækslet anv…
Læs mere
Vejl.: 50,00
DKK 50,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Du får her et original lukket dæksel fra Haibike, der er designet til at blive monteret i kabelindgang på din Haibike Freed, Greed eller Xduro Gen 2 cykel. Det er et originalt inlet, der sikrer dig en flot finish. Dækslet anvendes hvis du vil konvertere din cykel til 1 x 10/11/12 gear.

Anvendelse
Dette originale dæksel skal monteres ved hjælp af den medfølgende skrue. Inden du monterer dækslet anbefaler vi, at du smører skruens gevind med en smule fedt. Du kan finde forslag til egnet fedt blandt de relaterede varer til dette produkt. Dækslet skrues derefter fast med en 2mm unbrakonøgle.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Lukket dæksel
  • Nem montering
  • Skrue til fastgørelse medfølger (2 mm unbrako)

Kvalitetsniveau
Dette lukkede dæksel er en original reservedel fra Haibike og lever dermed til fulde op til den vanlige høje standard du kender fra producenten. Det er nemt at skrue dækslet i din cykel, og der medfølger skrue til montering. Du skal blot bruge en 2mm unbrakenøgle til formålet.

Vedligeholdelse
Dette beslag kræver ingen særlig vedligeholdelse, men skal blot rengøres i samme omfang som du normalt rengør resten af din cykel.

EAN: 8901000000

Ingen anmeldelser af dette produkt.