Er du også træt af at trække i regntøjet, når vejret melder regn? Dryve er den perfekte vejrbeskyttelse til cyklister, som vil cykle året rundt uden brug af regntøj. Takket væ…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 999,00 Før 599,00
DKK 99,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Er du også træt af at trække i regntøjet, når vejret melder regn? Dryve er den perfekte vejrbeskyttelse til cyklister, som vil cykle året rundt uden brug af regntøj. Takket være Dryve er det sjovt at cykle i regnen - Dryve holder dig nemlig tør på en sikker måde.

Anvendelse
Du kan anvende Dryve når som helst, men den er specielt udviklet til, at du som cyklist ikke bliver udsat for regn, slud og blæst. Dryve er monteret på cyklen i en smart taske, og kan ved hjælp af den intelligente installation bygges op og tages ned i løbet af få sekunder. Vejrbeskyttelsen skal installeres på cyklens styr, samt på sadlen og kan herefter hurtig og let foldes ud og klikkes på cyklen.

Specifikationer

  • Regn-cover til cykel
  • Farve: Hvid/Gul
  • Tysk GS-mærket
  • Vægt: 1.050 gram
  • Inspireret af kitesurf-materialer
  • Transporttaske medfølger

Kvalitetsniveau
Allnew som er producent for Dryve, prioriterer kvalitet og sikkerhed og har derfor fået produktet certificeret i henhold til det tyske GS-mærke, som er specialist inden for test af cykler og cykeltilbehør. Dryve opfylder således kravene i den tyske produktsikkerhedslov og har fået det meget anerkendte kvalitetsstempel for sikkerhed.

Vedligeholdelse
Dryve kræve minimal vedligeholdelse, men vi anbefaler, at du folder den ud hjemme, hvis du har cyklet i vådt vejr og derefter lader den lufttørre.

Ingen anmeldelser af dette produkt.