Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Keep Shopper fra Basil gør dine indkøb af dagligvarer nemmere og mere farverige. Takket være Keep Shoppers brede konstruktion, kan nettet rumme overraskende meget og også større ting. Nettet e…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 49,00 Før 29,00
DKK 26,50
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Keep Shopper fra Basil gør dine indkøb af dagligvarer nemmere og mere farverige. Takket være Keep Shoppers brede konstruktion, kan nettet rumme overraskende meget og også større ting. Nettet er designet til at hænge på cykelkurve fra Basil, men kan også blot stå i enhver anden cykelkurv.

Anvendelse
Med dette indkøbsnet bliver det nemt at have dine indkøb med på cyklen. Keep Shopper er nemlig designet til at passe perfekt på en af Basils cykelkurve, hvor det kan hængtes fast. Med sit klassiske, stilrene design kan nettet også sagtens stilles i enhver anden cykelkurv, og når det ikke er i brug, kan nettet nemt og hurtigt pakkes sammen, så det fylder meget lidt. 

Specifikationer:

  • Farve: Gul
  • Flot design
  • Høj kvalitet
  • Passer bl.a. til alle fintmaskede stålkurve fra Basil
  • Sammenfoldelig
  • Nem at bære og opbevare

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet.

EAN: 8715019504525

Ingen anmeldelser af dette produkt.