Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Keep Shopper fra Basil gør dine indkøb af dagligvarer nemmere og mere farverige. Takket være Keep Shoppers brede konstruktion, kan nettet rumme overraskende meget og også større ting. Nettet e…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 49,00 Før 29,00
DKK 27,55
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Keep Shopper fra Basil gør dine indkøb af dagligvarer nemmere og mere farverige. Takket være Keep Shoppers brede konstruktion, kan nettet rumme overraskende meget og også større ting. Nettet er designet til at hænge på cykelkurve fra Basil, men kan også blot stå i enhver anden cykelkurv.

Anvendelse
Med dette indkøbsnet bliver det nemt at have dine indkøb med på cyklen. Keep Shopper er nemlig designet til at passe perfekt på en af Basils cykelkurve, hvor det kan hængtes fast. Med sit klassiske, stilrene design kan nettet også sagtens stilles i enhver anden cykelkurv, og når det ikke er i brug, kan nettet nemt og hurtigt pakkes sammen, så det fylder meget lidt. 

Specifikationer:

  • Farve: Gul
  • Flot design
  • Høj kvalitet
  • Passer bl.a. til alle fintmaskede stålkurve fra Basil
  • Sammenfoldelig
  • Nem at bære og opbevare

Kvalitetsniveau
Basil er det førende mærke inden for strålende og funktionelle cykeltilbehør og kendt for at lave brugervenlige kvalitetsprodukter, som følger moden og har et design i høj kvalitet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.