2 anmeldelser
Dette SUGOi Zap 2.0 hjelmcover er det ultimative hjelmcover, der kombinerer et fuldt reflekterende stof, med vand- og vindbeskyttelse. Coveret hindrer at der kommer regn, hagl, sne eller slud ind til din hovedbund, og du undg…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette SUGOi Zap 2.0 hjelmcover er det ultimative hjelmcover, der kombinerer et fuldt reflekterende stof, med vand- og vindbeskyttelse. Coveret hindrer at der kommer regn, hagl, sne eller slud ind til din hovedbund, og du undgår derfor ubehag eksempelvis i form en frysende hovedbund.

Anvendelse
Dette hjelmcover er ideelt at bruge i overgangs- og vinterperioderne. Særligt da det er udstyret med reflekterende detaljer, der sørger for at du bliver set både i mørke eller svagt lys. Yderligere hjælper det til, at der ikke trænger noget ned i hovedbunden i form af eksempelvis vind eller sne.

Specifikationer

  • Farve: Sort reflekterende
  • Materiale: 60% polyester, 25% mikro-glass tråde, 15% polyrathan
  • Åndbart materiale
  • Reflekterende
  • Vandtæt
  • Høj synlighed

Kvalitetsniveau
SUGOi Zap 2.0 hjelmcoveret er udformet i et åndbart materiale, der gør at du ikke kommer til at svede i hovedbunden, og derved bliver du hverken klam eller overophedet under hjelmen.

Vedligeholdelse
Hjelmcoveret kan vaskes i maskinen ved 30 grader og bør vaskes med tøj af samme farve. Hjelmcoveret må ikke tørretumbles eller stryges, men det tørrer rigtig hurtigt på en snor.

03-12-2017
15-01-2016
Fuld tilfreds med varen og forsendelsen, alt fungeret som aftalt.