Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Her får du et blødt pudesæt fra Rudy Project, der kan bruges i Rudy Projects Sterling og Sterling+ racerhjelme. Du får altid et medfølgende pudesæt, når du køber en Rudy Proj…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
Ikke på lager
Forventet: 27/11/2019 - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du et blødt pudesæt fra Rudy Project, der kan bruges i Rudy Projects Sterling og Sterling+ racerhjelme. Du får altid et medfølgende pudesæt, når du køber en Rudy Project cykelhjelm. Dette ekstra sæt er derfor tænkt som en erstatning for din hjelms pudesæt, hvis det skulle blive ødelagt eller på anden vis bliver nødvendigt at udskifte. Dette pudesæt til en Sterling-cykelhjelm har insektnet, der holder ubudne gæster ude af dit hår, når du cykler. Pudesættet er lavet i vaskbare hypoallergi- og svedresistente materialer.

Anvendelse
Du kan bruge dette Rudy Project pudesæt til alle Sterling og Sterling+ cykelhjelmene. Bemærk at  pudesættet er en reservedel og ikke et nødvendigt tilkøb, hvis du køber en ny Rudy Project Sterling eller Sterling+ cykelhjelm.

Specifikationer

  • Til Rudy Project Sterling og Sterling+ cykelhjelme
  • Insektnet
  • Vaskbart
  • Hypoallergi og svedresistente materialer

Kvalitetsniveau
Pudesættet er udviklet af allergivenlige materialer, tåler vask og er med insektnet. Vi påpeger at dette er en reservedel, når pudesættet i din Sterling/Sterling+ cykelhjelm trænger til en udskiftning, og ikke et nødvendigt køb hvis du køber en ny hjelm, da pudesættet allerede er indbygget i en ny hjelm.

30-07-2018
Dejligt med en nærmest ny hjelm, til en billig penge. Min lokale cykelhandler kunne ikke hjælpe mig, men på cykelpartner.dk fandt jeg hurtigt dette.