Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hvis du får brug for at udskifte pudesættet i din Rudy Project Racemaster-cykelhjelm, har du her løsningen. Dette reservesæt kan supplere det pudesæt der fulgte med hjelmen, da du købte d…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Hvis du får brug for at udskifte pudesættet i din Rudy Project Racemaster-cykelhjelm, har du her løsningen. Dette reservesæt kan supplere det pudesæt der fulgte med hjelmen, da du købte den. Dette sæt er med insektnet og fremstillet i vaskbare hypoallergi- og svedresistente materialer.

Anvendelse
Pudesættet kan anvendes til alle Racemaster-cykelhjelme fra Rudy Project. Pudesættet er en reservedel og ikke et nødvendigt tilkøb, hvis du køber en ny Rudy Project Racemaster cykelhjelm.

Specifikationer

  • Til Rudy Project Airstorm cykelhjelme
  • Insektnet
  • Vaskbart
  • Hyperallergi-venlige og svedresistente materialer

Kvalitetsniveau
Pudesættet er lavet af allergivenlige materialer der tåler vask. Dette pudesæt har indbygget insektnet, der holder håret frit for fluer mm. Vi påpeger at dette er en reservedel, der kan bruges når pudesættet i din Racemaster cykelhjelm trænger til en udskiftning, og ikke et nødvendigt køb hvis du køber en ny hjelm, da nye hjelme kommer med minimum et pudesæt.

Vedligeholdelse
Pudesættet kan med fordel vaskes. Vi anbefaler at du vasker i finvask ved 30 grader og anvender et særligt sportsvaskemiddel, der kan bekæmpe og forebygge svedlugt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.