Med dette pudesæt kan du hurtigt erstatte de oprindelige puder fra din Rudy Project Racemaster-cykelhjelm. Reservesættet supplerer det pudesæt der fulgte med hjelmen, da du købte den. Pudesættet…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 169,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med dette pudesæt kan du hurtigt erstatte de oprindelige puder fra din Rudy Project Racemaster-cykelhjelm. Reservesættet supplerer det pudesæt der fulgte med hjelmen, da du købte den. Pudesættet er fremstillet i vaskbare hypoallergi- og svedresistente materialer, der afviser insekter.

Anvendelse
Du kan anvende dette pudesæt til alle Racemaster-cykelhjelme fra Rudy Project. Pudesættet er en reservedel og ikke et nødvendigt tilkøb, da der altid følger pudesæt med Rudy Projects cykelhjelme, hvis du køber dem fra ny.

Specifikationer

  • Til Rudy Project Airstorm cykelhjelme
  • Vaskbart
  • Hyperallergi-venlige og svedresistente materialer

Kvalitetsniveau
Pudesættet er lavet af allergivenlige materialer der tåler vask. Vi påpeger at dette er en reservedel, der kan bruges når pudesættet i din Racemaster cykelhjelm trænger til en udskiftning, og ikke et nødvendigt køb hvis du køber en ny hjelm, da nye hjelme kommer med minimum et pudesæt.

Vedligeholdelse
Pudesættet kan med fordel vaskes. Vi anbefaler at du vasker i finvask ved 30 grader og anvender et særligt sportsvaskemiddel, der kan bekæmpe og forebygge svedlugt.

EAN: 655586038703

Ingen anmeldelser af dette produkt.