Med dette smarte Paris-cover til Hövdings cykelhjelm/airbag, kan du personificere din hjelm, så den afspejler din egen personlighed. Dette cover har et flot mønster i røde, lyserøde og lilla nuancer, der giver din Hövding-kra…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med dette smarte Paris-cover til Hövdings cykelhjelm/airbag, kan du personificere din hjelm, så den afspejler din egen personlighed. Dette cover har et flot mønster i røde, lyserøde og lilla nuancer, der giver din Hövding-krave et smartere look. På bagsiden af coveret er der et reflekterende logo for øget sikkerhed.

Anvendelse
Dette officielle cover giver din Hövding-hjelm et helt nyt udtryk og et smartere look. Paris-coveret er en del er lavet i et stilrent design, der passer godt til det meste cykeltøj. Coveret indeholder desuden en refleks, for at gøre dig ekstra synlig i mørke.

Specifikationer

  • Model: Paris
  • Farve: Sort
  • Materiale yderst: 75% polyester og 25% Polyamide
  • Materiale inderst: 100% Polyester
  • Reflekterende logo på bagsiden
  • Passer til: Hövding cykelhjelm

Kvalitetsniveau
Dette er et officielt Hövding-cover lavet af kvalitetsmaterialer. Coveret lever til fulde op til den høje standard, du kender fra andre Hövding-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret skal vaskes i hånden ved 30 grader. Brug eventuelt et særligt sportsvaskemiddel for at komme af med eventuel svedlugt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.