Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette hjelm-cover fra Hövding giver dig mulighed for opgradere din Hövding-krave og give den et andet look end det klassiske sorte. Dette Antwerp cover er ultra reflekterende, idet det har små printede felter …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette hjelm-cover fra Hövding giver dig mulighed for opgradere din Hövding-krave og give den et andet look end det klassiske sorte. Dette Antwerp cover er ultra reflekterende, idet det har små printede felter på hele bagsiden, som lyser op, når lyset rammer den og giver et regnbuefarvet lys-spektre. Det seje cover er selvfølgelig 100% vandtæt.

Anvendelse
Coveret giver din Hövding-hjelm et helt nyt udtryk og et smartere look. Antwerp-coveret er perfekt til dig der cykler i mørke, da reflekserne øger din synlighed og sørger for at det er nemmere for andre trafikanter at se dig.

Specifikationer

  • Model: Antwerp
  • Farve: Sort med camo-print
  • Materiale: 100% polyester
  • Reflekterende på hele bagsiden
  • Passer til: Hövding cykelhjelm

Vedligeholdelse
Coveret skal vaskes i hånden ved 30 grader. Brug eventuelt et særligt sportsvaskemiddel for at komme af med eventuel svedlugt.

29-10-2018
Købte denne i gave til min forlovede i sidste uge, og hun er blevet rigtig glad for den og kører nu sikkert i trafikken.