Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne trådløse enhed til Shimano Di2 system sender trådløs via ANT private som er kompatibel med ANT+ system og Bluetooth, men har ikke en frit åben profil. D-Fly gør det muligt at se, h…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 799,00 Før 629,00
DKK 566,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne trådløse enhed til Shimano Di2 system sender trådløs via ANT private som er kompatibel med ANT+ system og Bluetooth, men har ikke en frit åben profil. D-Fly gør det muligt at se, hvilket gear cyklen kører i samt batteriniveauet. Strømmen til D-Fly kommer fra batteriet til gearsystemet

Anvendelse
D-Fly fra Shimano er en lille enhed, som kobler Shimano DI2 sammen med en Garmin Edge 1000 og PRO SICO cykelcomputer. For tilkobling af D-Fly kræver det tilkøb af ledning, som forbinder geargruppen og D-Fly. Se under anbefalede produkter. Det er vigtig at din Garmin Edge 1000 og D-Fly enheden er opdateret med det seneste version. Opdatering på D-Fly gøres via dette link her. Ladekablet til selve DI2 gruppen skal bruges til opdateringen.

Specifikationer

  • Model EW-WU101
  • ANT Private signal
  • Bluetooth
  • Indgange: 2 porte
  • Funktioner der kan vises: Gearposition, Di2 batteri stand, justerbar tilstandsvisning, suspension mode og skifte mode
  • Display funktionen afhænger af cykelcomputerens specifikationer og muligheder
  • Bemærk at denne D-Fly skal parres med batteriet på Shimano Di2 for at den kan anvendes

Montering
D-Fly monteres på bagstellet og forbindes med bagskifteren ved hjælp af en ledning, som skal tilkøbes. Se under anbefalede produkter.

Kvalitetsniveau
Original ledning fra Shimano, som er udviklet i samarbejde med PRO og Garmin til producenternes cykelcomputere. Shimano, PRO og Garmin er kendt for deres kvalitet og ovenud særklasse produkter.

Vedligeholdelse
D-Fly kræver ingen vedligeholdelse. Ikke engang batteriskift, da strømmen bliver trukket direkte fra geargruppen.

09-05-2018
Gør som det skal, hvis man vælger at bruge E-tube, og den har en firmware opdatering, skal man dog lige være lidt varsom, min smed forbindelsen ved 10% og så var DI2'en død :( Det blev dog ordnet efter timers søgen på nettet, ved at pille alle ledninger fra DI2 Batteri, Bagskifter, forskifter Junktion box og D-fly. Herefter var Opdatering ikke noget problem. Spiller maks nu.