Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Denne trådløse enhed til Shimano Di2 system sender trådløs via ANT private som er kompatibel med ANT+ system og Bluetooth, men har ikke en frit åben profil. Derved kan du nemt og kompatibelt f&…
Læs mere
Vejl.: 799,00
DKK 639,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne trådløse enhed til Shimano Di2 system sender trådløs via ANT private som er kompatibel med ANT+ system og Bluetooth, men har ikke en frit åben profil. Derved kan du nemt og kompatibelt få et ydeligere virkemiddel til din enhed således, at du står tilbage med en stor komfort.

Specifikationer

  • Model EW-WU111
  • ANT Private signal
  • Bluetooth
  • Indgange: 2 porte
  • Funktioner der kan vises: Gearposition, Di2 batteri stand, justerbar tilstandsvisning, suspension mode og skifte mode
  • Display funktionen afhænger af cykelcomputerens specifikationer og muligheder
  • Bemærk at denne D-Fly skal pares med batteriet på Shimano Di2 for at den kan anvendes.

Kvalitetsniveau
Shimano har taget om kvalitetbegrebet med deres produkter, hvor komfort og funktionalitet er selvsagt produkterne. Dette har givet dem et stort tilløb hos amatører og professionelle, hvor solide materialer og teknologier bliver benyttet til at kunne opgive et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra en dominerende markør på det internationale marked.

18-08-2019
Det tager cirka fem sekunder at udskifte et eksisterende samleled med D-Fly, og det gik ligeså nemt at koble den til Garmin Edge 830!
09-10-2018
Fungerer fint og er nem at montere/sætte op. Prisen pr gram er højere end guld og platin, men pyt :-) (den burde måske følge med DI2 når det bliver monteret ...)