Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne hastigheds- og kadancesensor kan gøre det nemt, at skulle benytte sig af sine apps og programmer med bluetooth således, at selve træningen og konkurrencekørslen kan blive optimeret og bedre kor…
Læs mere
Vejl.: 399,00
DKK 329,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne hastigheds- og kadancesensor kan gøre det nemt, at skulle benytte sig af sine apps og programmer med bluetooth således, at selve træningen og konkurrencekørslen kan blive optimeret og bedre kortlagt. Sensoren passer til de fleste enheder, hvor den også med sit stilrene design vil komme til at fungere ind i et hvilket som helst udseende.

Anvendelse
Speed Flow Sensor fra Lezyne virker optimerende med sin simple funktionalitet, hvorfra den er kompatibel med følgende: Super GPS, Micro C GPS, Micro GPS, Macro GPS, Mini GPS, Micro GPS Watch, Micro C GPS Watch. 

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 26 gram, magnet 6 gram
  • Kompatibel med: Super GPS, Micro C GPS, Micro GPS, Macro GPS, Mini GPS, Micro GPS Watch, Micro C GPS Watch.

Montering
Monteres på cyklens bagstel (venstre kædestræber) 

Kvalitetsniveau
Lezyne er kendt for at gå op i detaljer og holdbarhed. Bag firmaet står en ingeniør, som i samarbejde med andre ingeniører, sammen har skabt en brand, hvor kvalitet og holdbarhed er i højsæde. Med et produkt fra Lenzyne kan du være sikker på, at håndværket og produktionsmetoderne er i top. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.