Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Undgå at løbe tør for strøm med dette opladningskabel fra Garmin, som specifikt er designet til Viviosmart HR og HR+. Derved kan du nemt og komfortabelt genoplade dine smarte produkter fra Garmin, h…
Læs mere
Vejl.: 169,00
DKK 169,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Undgå at løbe tør for strøm med dette opladningskabel fra Garmin, som specifikt er designet til Viviosmart HR og HR+. Derved kan du nemt og komfortabelt genoplade dine smarte produkter fra Garmin, hvor funktionaliteten er stor.

Anvendelse
Står du og mangler et opladningskabel til dit Viviosmart HR eller HR+, er dette produktet for dig. Du kan enten bruge det som et ekstra kabel f.eks. til kontoret, eller også kan du blot vælge at bruge det som dit faste kabel. Vær opmærksom på, at dette kabel passer til både HR og HR+ modellerne.

Specifikationer

  • Ekstra oplader
  • Oplad via USB-porten på en PC
  • Kompatibel med Viviosmart HR og HR+
  • Kan også bruges sammen med AC-adaptorkabel

Kvalitetsniveau
Her får du et godt produkt fra Garmin, som sikrer, at du kan få strøm på til dit Viviosmart og på den måde sikrer dig til stadighed at kunne holde øje med din træningsfremgang.

Vedligeholdelse
Stikket skal opbevares et sted, hvor der ikke er fugtigt. Derudover er der ikke specielle retningslinjer for vedligeholdelse.

18-03-2018
bestilte en søndag og mandag ankom den hurtig levering og virker perfekt :-)