5 anmeldelser
Denne trykmåler er specielt udviklet til cykler. Displayet er digitalt med baggrundsbelysning og store tal. Selve hovedet er roterbart, så det er muligt at aflæse fra stort set alle vinkler. Man kan skifte mellem at måle i PS…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne trykmåler er specielt udviklet til cykler. Displayet er digitalt med baggrundsbelysning og store tal. Selve hovedet er roterbart, så det er muligt at aflæse fra stort set alle vinkler. Man kan skifte mellem at måle i PSI eller bar. Trykudligningsknappen tillader præcis justering ned til 1/10 bar. 

Anvendelse
Trykmåleren bruges til at kontrollere og måle det korrekte dæktryk på ens cykel. Det rigtige dæktryk er vigtigt for holdbarhed for dækket og komforten på cyklen. Man kan næsten altid se det anbefalede dæktryk på siden af dækket. Dæktryksmåleren fungerer ved at man tænder den på en knap og fører den op til slangeventilen, som naturligvis bør være åben. Herefter får man trykket oplyst i displayet. Er trykket for højt, er der en knap på trykmåleren, som kan justere trykket ned. Derudover kan dæktryksmåleren også anvendes til biler, trillebøre, sækkevogne mm.

Specifikationer

  • Måler optil 144 psi / 10 bar
  • Dobbelt roterbart hoved som gør at den passe til racer og autoventiler.
  • Tydeligt display med baggrundsbelysning
  • Batteri medfølger - CR2032
  • Lavet i hård kvalitetsplast
  • Farve: Grå/Sort/Orange
  • Vægt: 45 gram
  • Højde: 11 cm
  • Bredde: 3,5 cm
  • Dybde: 1,5 cm

Kvalitetsniveau
SKS viser sig som en stærk faktor på markedet, hvor komfort og funktionalitet bliver givet i en flot kombination. Dette bliver til virkelighed vha. solide materialer og sikre teknologier hvorledes det høje niveau kan gengives til kunden. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Trykmåleren kræver ikke speciel vedligeholdelse. Vi anbefaler dog at man opbevarer den tørt og ikke for koldt af hensyn til batterilevetiden.

EAN: 4002556228088

14-09-2018
Fremragende, fylder meget lidt!
24-11-2017
Virker efter hensigten på min MTB med Presta ventil. Måleren er nem at bruge, og displayet er oplyst og let at aflæse. Den føles dog noget skrøbelig og plastic-agtig, så jeg tvivler på at den holder til at blive taget med ud i skoven eller rulle rundt i en værktøjskasse. Den føles med andre ord meget billig, men det er den jo selvfølgelig også. Hvis den skal holde i længere tid, skal den nok opbevares i den medfølgende pose på et sted hvor den ikke bliver mast eller fugtig...
05-12-2015
Smart lille dæktryk måler Let at bruge
22-07-2015
Virkede ikke stabilt så jeg fik pengene retur (uden problemer).
28-10-2014
God til bilen mindre god til cyklen. Kunne den bare dreje helt rundt var den bedre. Og kunne den huske sin værdi i bare 10 sec ville den være helt god.