Dette er et hjul til Micro Sprite løbehjul, som er 120 mm i diameter og med lukkede lejer. Hjulet er i farven Clear Sprite, er og er lavet i materialet BSP. Når du bruger dit løbehjul bliver hjulene t…
Læs mere
Tilbudet udløber 31-12-2020
Vejl.: 139,00 Før 139,00
DKK 69,50
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette er et hjul til Micro Sprite løbehjul, som er 120 mm i diameter og med lukkede lejer. Hjulet er i farven Clear Sprite, er og er lavet i materialet BSP. Når du bruger dit løbehjul bliver hjulene typisk udsat for slid. Dette hjul kan bruges til at erstatte et slidt hjul, eller til at opgradere dine nuværende hjul. Hjulet er fra Micro, men kan også bruges til andre mærker.

Anvendelse
Du kan bruge dette hjul på et løbehjul fra Micro. Hjulets akselshul har en diameter på 8mm og der medfølger unbrakonøgler til montering af hjulet.

Specifikationer

  • Materiale: BSP
  • Lukkede lejer
  • Diameter Ø 120 mm
  • Diameter aksel hul Ø 8 mm
  • Et stk hjul
  • Farve: Clear Sprite

Kvalitetsniveau
Micro er kendt for høj kvalitet og design. Med hjul fra Micro får du pålidelige hjul med høj slidstyrke, lukkede lejer og som er lette at montere

Montering
Skru din hjulbolt af - der normalt gøres med to 5 mm. unbrakonøgler. Giv derefter akslerne en dråbe olie inden du monterer de nye flotte hjul. Unbrakonøglerne følger med til denne vare.

Vedligeholdelse
Hjulene kræver ikke vedligeholdelse. Dog kan behovet for et par dråber olie inde ved akslen, opstå en gang i mellem.

 

 

EAN: 7640108561282

Ingen anmeldelser af dette produkt.