Når du træner derhjemme på din hometrainer eller motionscykel, har du brug for at beskytte gulvet mod ridser fra selve hometraineren og sved fra dig selv. Det kan du f.eks gøre med denne smarte tr&ael…
Læs mere
Vejl.: 349,00
DKK 349,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Når du træner derhjemme på din hometrainer eller motionscykel, har du brug for at beskytte gulvet mod ridser fra selve hometraineren og sved fra dig selv. Det kan du f.eks gøre med denne smarte træningsmåtte fra Toorx, der lægges under din hometrainer eller din fitness-cykel. Måtten beskytter ikke alene mod sved, den absorberer også en del af de vibrationer, din træningsmaskine måtte lave, så du får en mere lydløs træning. Samtidig får du et mere skridsikkert underlag, så du ikke risikerer uheld. 

Anvendelse
Denne smarte måtte beskytter gulvtæpper og dit gulv, når du træner på en hometrainer eller motionscykel. Måtten rulles let sammen efter brug for optimal opbevaring.

Specifikationer

  • Mål: 140 x 100 cm og 6mm tyk.
  • Reducerer støj og vibrationer
  • Beskytter gulvtæpper, trægulve mm mod sved og lignende
  • Skridsikker

Kvalitetsniveau
Denne måtte fra Toorx er lavet af super slidstærk PVC-materiale. Materialet giver god stød- og lyd-absorbering, og har molekylær hukommelse, så det vender tilbage til sin oprindelige form, selvom det har stået under pres længe.

Vedligeholdelse
Efter brug, bør måtten tørres over med en klud, der er vredet op i sæbevand. Vent med at rulle træningsmåtten sammen, til den er helt tør.

EAN: 7011-01

Ingen anmeldelser af dette produkt.