Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
For at give dig den mest optimale cykeloplevelse og bedste køreposition, når du anvender en hometrainer, er det nogle gange bedst at have en forhjulsblok, også kaldet forhjulsholder, under dit forhjul. Derf…
Læs mere
Vejl.: 159,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

For at give dig den mest optimale cykeloplevelse og bedste køreposition, når du anvender en hometrainer, er det nogle gange bedst at have en forhjulsblok, også kaldet forhjulsholder, under dit forhjul. Derfor har Tacx udviklet denne Skyliner, der hæver forhjulet til et komfortabelt niveau.

Anvendelse
Du kan bruge denne forhjulsblok til alle hometrainere. Blokken hæver din cykel op, så du undgår en stilling, hvor det konstant føles som om, du kører ned ad bakke. Derved undgår du også potentielle skader som følge af en dårlig kørestilling.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Hård plast
  • Kan bruges til alle hometrainere
  • Forhjulsstøtte
  • Hæver forhjulet til naturlig cykelstilling
  • Øger stabiliteten

Kvalitetsniveau
Tacx leverer her en solid forhjulsholder, der giver dig den fornødne stabilitet du har brug for, når du træner i din hometrainer. Blokken er lavet af hård plast, så den kan klare det slid, den bliver udsat for.

Vedligeholdelse
Dette produkt er vedligeholdelsesfrit.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

20-01-2019
Hurtig levering - god service - fantastiske priser