Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Til brug for at hindre sved på cyklens overrør. Elite tokomponent sveddækken til beskyttelse af cyklen stel i forbindelse med cykling indenfor på eksempelvis en hometrainer.Den øverste side er…
Læs mere
Vejl.: 229,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Til brug for at hindre sved på cyklens overrør.

Elite tokomponent sveddækken til beskyttelse af cyklen stel i forbindelse med cykling indenfor på eksempelvis en hometrainer.Den øverste side er lavet i et syntetisk materiale og på undersiden er det neopren vandtæt materiale.

Dette dækken monteres mellem styr og sadelpind med velcro lukning ved styret og en strop til montering rundt om sadelpinden.

Mål på selve dækkenet 24cm bredt og 44cm langt. Hertil kommer strop ved sadelpind og velcro stropper ved styret således at den kan tilpasses i længden, så den passer på langt de fleste cykler. Anslået maksimal længde 80 cm.

19-01-2015
Fint, men fuldstændig unødvendigt produkt. Udmærket kvalitet og god pasform uafhængig af cykeltype og størrelse, men da jeg (og de fleste andre) sveder rigtig meget når jeg cykler indendørs, er jeg alligevel nødt til at have et håndklæde hængende på tværs af styret. Dermed bliver Elite sveddækken overflødig.