SC-MT800 er et display, som skal bruges til Shimanos elektroniske XT Di2 gearskifte. Ved hjælp af ANT har du mulighed for at sende data fra display funktionen til andre digitale enheder. Med SC-MT800 har du mulighed for at …
Læs mere
Vejl.: 1449,00
DKK 1.199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

SC-MT800 er et display, som skal bruges til Shimanos elektroniske XT Di2 gearskifte. Ved hjælp af ANT har du mulighed for at sende data fra display funktionen til andre digitale enheder. Med SC-MT800 har du mulighed for at se informationer om batteriniveau, gearpositioner, skiftefunktion (elektronisk synkroniseret eller manuelt) og position (klatre/spor/ned) (SUS mode). Det er muligt at anvende synkroniseret gearskifte, hvis displayet er monteret sammen med XT Di2 geargruppen.

Anvendelse
Du kan anvende displayet sammen med Shimanos elektroniske XT Di2 gearsystem. Med dette display får du let adgang til justeringsfunktionen og batteriopladeport.

Specifikation

  • Mærke: Shimano
  • Passer sammen med XT Di2 geargruppen
  • Model navn: SC-MT800
  • Computer type: Di2
  • Vægt: 30 gram

Montering
Ved hjælp af et spændebånd kan du montere displayet på dit styr. Spændebåndet er en integreret del af enheden, og du vil få brug for en 3 mm unbrakonøgle til denne montering. Tilspændingsmomentet skal være 0,8 Nm.

Sikkerhed og kvalitet

Shimano har udviklet dette højteknologiske produkt. Fordelen ved displayet er, at du får overblik og sikkerhed i forhold til korrekt udførste gearskifte og indstillinger. Displayet er en del af Shimanos XT komponentgruppe, og denne gruppe er Shimanos næstbedste gruppe inden for MTB. Du kan dermed vide dig sikker på, at du får kvalitet for pengene med dette produkt. Du kan se oversigten over Shimanos komponentgrupper her.

EAN: 4524667386469

Ingen anmeldelser af dette produkt.