Fra skotske Trespass får du her en virkelig smart designet Imbrium termoflaske der er skabt til at holde dine drikkevarers temperatuer i flere timer, så du kan nyde en varm kop te- eller kaffe på en kold dag, og en forfrisken…
Læs mere
Vejl.: 175,00 Før 119,00
DKK 60,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fra skotske Trespass får du her en virkelig smart designet Imbrium termoflaske der er skabt til at holde dine drikkevarers temperatuer i flere timer, så du kan nyde en varm kop te- eller kaffe på en kold dag, og en forfriskende kølig slurk vand efter en varm vandretur i sommerheden. Flasken har en blød silikone-fliptud, der gør den behagelig at drikke af. Et beskyttende fliplåg sikrer, at der ikke kommer snavs i tuden.

Anvendelse
Denne Trespass-termoflaske er genialt designet. Den er nem at drikke af og den formstøbte klips sikrer, at du kan hænge flasken fast i f.eks. en rygsæk eller et bæltespænde, så du hurtigt kan komme til flasken. Imbrium er derfor ideel til vandreture, cykelture og camping. Den kan ligeledes bruges i hverdagen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Silikonemundstykke
  • 100% BPA-fri
  • Volumen: 0,4 liter
  • Dobbeltvægget isolering

Kvalitetsniveau
Denne termoflaske er lavet af rustfrit stål med dobbelt-isolerende vægge, så dine drikkevarer kan holde sig enten varme eller kolde i flere timer. Det smarte design sikrer, at du ikke får snavs i drikketuden, så du kan nyde en forfriskende drik uden at få jord, mudder og snavs i munden.

 

EAN: 5045274557886

Ingen anmeldelser af dette produkt.