Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Fra skotske Trespass får du her en virkelig smart designet Imbrium termoflaske der er skabt til at holde dine drikkevarers temperatuer i flere timer, så du kan nyde en varm kop te- eller kaffe på en kold dag…
Læs mere
Tilbudet udløber 05-04-2020
Vejl.: 149,00 Før 99,00
DKK 94,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Fra skotske Trespass får du her en virkelig smart designet Imbrium termoflaske der er skabt til at holde dine drikkevarers temperatuer i flere timer, så du kan nyde en varm kop te- eller kaffe på en kold dag, og en forfriskende kølig slurk vand efter en varm vandretur i sommerheden. Flasken har en blød silikone-fliptud, der gør den behagelig at drikke af. Et beskyttende fliplåg sikrer, at der ikke kommer snavs i tuden.

Anvendelse
Denne Trespass-termoflaske er genialt designet. Den er nem at drikke af og den formstøbte klips sikrer, at du kan hænge flasken fast i f.eks. en rygsæk eller et bæltespænde, så du hurtigt kan komme til flasken. Imbrium er derfor ideel til vandreture, cykelture og camping. Den kan ligeledes bruges i hverdagen.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Rustfrit stål
  • Silikonemundstykke
  • 100% BPA-fri
  • Volumen: 0,4 liter
  • Dobbeltvægget isolering

Kvalitetsniveau
Denne termoflaske er lavet af rustfrit stål med dobbelt-isolerende vægge, så dine drikkevarer kan holde sig enten varme eller kolde i flere timer. Det smarte design sikrer, at du ikke får snavs i drikketuden, så du kan nyde en forfriskende drik uden at få jord, mudder og snavs i munden.

 

EAN: 5045274557886

Ingen anmeldelser af dette produkt.