Tour de France konkurrence - Præmier for over kr. 100.000,-

Nu har du chancen for at vinde en Trek Domane SL6 til en værdi af kr. 35.000, samt masser af andre fede præmier.

Deltag i konkurrencen herunder, så kan det være du er den heldige.

 

Hovedpræmie

Trek Domane SL6

Lækker carbon racercykel fra TREK med den populære Ultegra geargruppe til en værdi af kr. 35.000,-

Læs mere om cyklen på Trek.com

2. præmier

Se et udvalg af de mange fede 2. præmier, længere nede på siden

HOVEDPRÆMIER

(VINDEREN ER UDTRUKKET)

UNIK TOUR DE FRANCE OPLEVELSE

En eksklusiv VIP Tour de France-oplevelse for tre personer (inkl. hotel), der indeholder et tredages program:

  • Ankomstdag: Transit fra fly/togstation til hotellet samt velkomstmiddag med VIP-værterne.
  • Etapedag: Morgenmad efterfulgt af en cykeltur med vores cykelambassadør Andy Schleck. Besøg startbyen og oplev atmosfæren før løbet. Herefter skal I opleve Tour de France helt tæt på, når I skal køre med i en af bilerne foran cykelrytterne samt flyve i helikopter* over feltet.
  • Afgangsdag: Inden turen går hjem, serveres der morgenmad, hvorefter I vil få et personligt minde af jeres eksklusive ŠKODA Tour de France-oplevelse.

Vinderen trækkes d. 30 maj 2022

TREK DOMANE SL6

Bliv godt cyklende med dette pragteksemplar af en racercykel. Trek Domane SL6, er en let racer med carbon stel, og udstyret med Ultegra geargruppe, skrivebremser og Bontrager hjulsæt

Vinderen trækkes d. 25 juli 2022

Masser af fede 2. præmier

Vi tilføjer hele tiden ekstra præmier i puljen. Så tilmeld dig i dag, og vær med i lodtrækningen om produkter fra bl.a. Trek, Shimano, MET og Endura.

Der er allerede præmier for over kr. 100.000,-

Konkurrencebetingelser.

Når du deltager i konkurrencen er du med i lodtrækningen om hele 2 første præmier, samt alle de andre fede præmier. "Tour de France oplevelse" bliver udtrukket allerede d. 30/5-2022, og vinderen bliver kontaktet direkte og offentliggøres med navn her på siden. Dagen efter rytterne triller ind på Champs-Élysées i Paris, og der kan kåres en vinder af årets Tour de France, trækker vi vinderen af den anden hovedpræmie "Trek Domane SL6". Samtidig trækker vindere af alle de fede 2. præmier i konkurrencen.

Alle præmier udtrækkes ved lodtrækning blandt alle deltagere. Alle vindere bliver kontaktet pr. E-mail og/eller telefon. Man har 14 dage til at reagere på henvendelsen, ellers udvælges en anden vinder.

Når du tilmelder dig konkurrencen, accepterer du samtidig at Cykelpartner A/S og Design Cykler ApS må sende E-mail med rabatter og gode tilbud. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine oplysninger bliver ikke givet videre til 3. part. (Undtagen vinderen af 1. præmien, hvor vi sender navn og kontaktoplysninger til ASO, som er arrangør af Tour de France.)

Generelle betingelser

For at deltage i konkurrencen skal du være min. 18 år.

Ansatte i Cykelpartner A/S og Design Cykler ApS, samt deres ægtefæller, samlevere, børn, forældre og søskende kan ikke vinde præmier i konkurrencen.

Konkurrencen begynder den 17. maj 2022 og slutter den 25 juli 2022.

* Afhænger af vejrforhold.
** Afhænger af restriktioner og tidspunkter for etapen pålagt af løbsarrangørerne, ASO.
Præmien kan kun benyttes på 3. etape (Vejle – Sønderborg)

OBS: På grund af den aktuelle helbredssituation, kan dele af programmet blive tilpasset i henhold til pandemiens udvikling og myndighedernes regler.

Læs evt mere om vores konkurrencebetingelser her