Didriksons Tovik Hoodie - Hættetrøje til piger - Khaki Grøn
Spar 32%
Didriksons Tovik Hoodie - Hættetrøje til piger - Khaki Grøn
På lager
Denne 'Tovik' hættetrøje fra Didriksons er en lækker hoodie med ekstra foring på fronten, som sørge for at holde overkroppen ekstra varm. Modellen er 100% fri for skadelige PFC-stoffer og har udgang til tommelfingrene nederst…
Didriksons | Varenummer: 97201650-383-X
Tilbudet udløber 31-12-2021
Vejl.: 500,00 Før 500,00
DKK 339,00
Fri fragt

T-shirts & Trøjer

T-shirt og trøjer til børn -Til udendørs leg og aktivitet

En outdoor T-shirt til børn skal være behagelig og praktisk. Materialet skal være holdbart så børnene kan få lov at tomle, uden at man behøver være særlig nevøs for tøjet.

Når du vælger en T-shirt til dine børn, der skal bruges til udendørs livet, som campingferien eller vandreturen, er det en stor fordel at gå efter nogle T-shirts som er af et åndbart materiale, der gør at sveden nemt transporteres væk fra kroppen.

En T-shirt til dine børn kan sagtens bruges som mellemlag i påklædningen. Den kan bruges under en anden trøje, eller ovenpå en skiundertrøje eksempelvis.

En trøje til udendørs aktivitet, skal være let og åndbar. Outdoor trøjer til børn kan have forskellige tykkelser, og være i forskellige materialer, så du kan finde den trøje, der passer til netop dine børns behov.