Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Merino Active fra Sensor giver gode muligheder for en tempereret krop undervejs i din træning, hvor din puls skal holdes oppe samtidig. Trøjen benytter sig af merino uld fra New Zealand, der holder holder kroppen…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Merino Active fra Sensor giver gode muligheder for en tempereret krop undervejs i din træning, hvor din puls skal holdes oppe samtidig. Trøjen benytter sig af merino uld fra New Zealand, der holder holder kroppen varm og tempereret. Uldet virker også sved- og fugttransporterende, og kan give varme til kroppen selv under våde forhold. Kroppen gives dermed noget beklædning, der kan være med til at holde præstationsniveauet oppe.

Anvendelse
Merino Active fra Sensor er ideel til træning, hvor kroppen skal holdes tempereret og optimal under et højt præstationsniveau. T-shirten kan benyttes til mange typer af sport, da specifikationerne er meget alsidige. T-shirten er desuden lugthæmmende og behagelig at have på, da den er designet med flade syninger.

Specifikationer

  • Farve: Grøn
  • Materiale: 100% Merino Uld fra New Zealand
  • Tykkelse: 160 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor har altid lavet kvalitetsprodukter til deres brugere, hvor komfort og funktionalitet har været første prioritet. Mærket har mange års erfaring med udvikling af produkter til deres kunder, hvor de har stræbt efter at skabe de bedste forudsætninger for et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne trøje ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give et godt resultat, hvor stoffets specifikationer bevares. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

28-05-2019
Jeg er så glad for denne T-shirt . Jeg bruger den når jeg vandre som inderste beklædnings genstand. Den er ikke varm som andre uld undertrøjer men transportere sveden væk fra ryggen. Den er allerede en af mine favorit beklædnings genstande.