Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sensor Merino Air Tee SS er lavet i et tætsiddende og stilrent design, som kombinerer Merino Actives principper om tæt uld med en større åndbarhed. Uldundertrøjen lavet med merino uld fra New Z…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sensor Merino Air Tee SS er lavet i et tætsiddende og stilrent design, som kombinerer Merino Actives principper om tæt uld med en større åndbarhed. Uldundertrøjen lavet med merino uld fra New Zealand, hvilket skaber en opretholdende varme på kroppen, der samtidig kan fungere som fugt- og svedtransporterende. Materialet varmer også selvom man træner under våde forhold, så man aldrig rigtigt går kold. Det tilføjede polyamid i stoffet skaffer materialet fleksibilitet og åndbarhed, så der kan opnås en stor bevægelsesfrihed, når man har beklædningen på.

Anvendelse
Sensor Merino Air Tee SS henvender sig til perfektionistiske motionist, der har brug for varme og åndbarhed i sit svedundertøj. Uldundertrøjen kan benyttes til al slags sport og træning, hvor pulsen kommer højt op, men kan også blot benyttes på en kold vinterdag som undertrøje. Undertrøjen er desuden meget behagelig at have på, grundet de flade syninger og den gode pasform.

Specifikationer

  • Farve: Mørke Rød
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor leverer altid de bedste produkter til sine brugere, hvor komfort og funktionalitet er nøgleord. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til kunder over hele verden, der har haft brug for kvalitetsprodukter til at optimere sit præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne uldundertrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer samtidig bliver bibeholdt. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.