Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Brama Løbetop til kvinder fra Joma, er en beskyttende og yderst komfortabel løbetop, som også fungerer som en svedundertrøje. Toppen yder fremragende svedtransporterende egenskaber, og holder dig t&…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Brama Løbetop til kvinder fra Joma, er en beskyttende og yderst komfortabel løbetop, som også fungerer som en svedundertrøje. Toppen yder fremragende svedtransporterende egenskaber, og holder dig tør, uanset hvor meget du sveder. Toppens materiale er vandtæt og lader huden ånde. Yderligere er Brama løbetoppen med til at give dig stor bevægelsesfrihed, samt støtte og komfort under din træning.

Anvendelse
Joma Brama løbetoppen er ideel at bruge som løbetop om sommeren. I efterårs- og vintermånederne, kan du med fordel anvende toppen som en svedundertrøje. Basistoppen besidder svedtransporterende egenskaber, og opretholder den rette kropstemperatur.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 92% polyamid 8% elastan
  • Svedtransporterende
  • Åndbar
  • God pasform
  • Sømløs
  • Vandtæt

Kvalitetsniveau
Ønsker du en løbetop som er fremstillet i et lækkert materiale, er Brama toppen fra Joma lige noget for dig. Toppens lette, bløde og fleksible materiale, sørger for høj komfort og ydeevne, og forbliver tør uanset hvor meget du sveder. Ydermere  beskyttes kroppen mod frysning og kuldegysninger efter endt træning. Denne top er fremstillet med Brama, hvilket er med til at opretholde den rette kropstemperatur. Udover at være åndbar, har toppen også en fantastisk pasform. Det sømløse design er med til at eliminere hudirritationer, forårsaget af gnidninger mod huden.

Vedligeholdelse
Brama basistop fra Joma kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Vi anbefaler at anvende et sportsvaskemiddel, da dette forlænger levetiden på dit sportstøj, samt opretholder åndbarheden.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse Bryst (cm) Talje (cm) Hofte (cm)
S 83-89 69-73 91-95
M 90-94 74-78 95-100
L 95-98 79-82 101-104
XL 99-102 83-86 105-108
Ingen anmeldelser af dette produkt.