Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sensor Merino Air SS i orange præsenterer nogle alsidige specifikationer, der sætter din træning og sport i perspektiv. Materialet er blevet udviklet i en blanding af merino uld fra New Zealand og polyamid. …
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Sensor Merino Air SS i orange præsenterer nogle alsidige specifikationer, der sætter din træning og sport i perspektiv. Materialet er blevet udviklet i en blanding af merino uld fra New Zealand og polyamid. Merino uld giver en tæt varme, der samtidig kan fingere som fugt- og svedtransporterende. Uldet varmet dig selvom du er blevet våd, og kan dermed holde kroppen tempereret hele vejen igennem. Polyamid gær Merino Air sindssygt strækbart og fleksibelt, så uldundertrøjen giver brugeren en stor bevægelsesfrihed.

Anvendelse
Sensor Merino Air SS henvender sig til brugeren, der har brug for varmt og åndbart tøj til sin træning. Uldundertrøjen er ideel til al slags sport, hvor pulsen skal helt op og samtidig efterlade kroppen tempereret. Undertrøjen kan også benyttes til almindeligt hverdagsbrug, hvor den vil være perfekt som undertrøje. Trøjen er desuden meget behagelige at have på med sine flade syninger og gode pasform.

Specifikationer

  • Farve: Orange
  • Materiale: 90% Merino Uld fra New Zealand 10% Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor præsenterer de bedste produkter for prisen, og optimerer den gængse brugeres præstationsniveau. Komfort og funktionalitet er nøgleord i produktion, og er udviklet igennem Sensors mangeårige erfaring. Mærket tester desuden alle deres produkter selv, der bliver lavet med de bedste materialer overhovedet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne uldundertrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver vaske med sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer og levetid bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.