Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Fleksible og praktiske uldunderbukser fra Sensor, der holder underlivet varmt og ventileret. Underbukserne benytter sig af merino uld fra New Zealand, der yder en utroligt høj varmebeskyttelse samt fugt- og svedtranspo…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Fleksible og praktiske uldunderbukser fra Sensor, der holder underlivet varmt og ventileret. Underbukserne benytter sig af merino uld fra New Zealand, der yder en utroligt høj varmebeskyttelse samt fugt- og svedtransporterende effekt. Dette giver et par uldunderbukser, der kan give varme, selvom de er våde. Underbukserne er desuden lavet med polyamid, for at give en bedre fleksibilitet og pasform - og samtidig sørge for en større åndbarhed.

Anvendelse
Sensor Merino Air Boxers giver et par uldunderbukser, der sørger for varme og en stor åndbarhed. Underbukserne kan benyttes til både sport og hverdagsbrug, da stoffets specifikationer giver alsidige effekter. Uldunderbukserne har desuden en god pasform, der nemt tilpasser sig din kropsform.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor forsikrer om en meget høj kvalitet med deres produkter, hvor brugerens strenge krav er første prioritet. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter, hvor der er givet komfort og funktionalitet til kunderen, så deres præstationsniveau kunne opretholdes.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse uldunderbukser ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bliver bibeholdt. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af tørretumbler. 

Ingen anmeldelser af dette produkt.