GripGrabs Mesh Base Layer er en fantastisk undertrøje på de varme dage, hvor du har brug for god ventilation, mens du træner. Trøjen er ideel som basislag, da den er designet til at give dig god bev&…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

GripGrabs Mesh Base Layer er en fantastisk undertrøje på de varme dage, hvor du har brug for god ventilation, mens du træner. Trøjen er ideel som basislag, da den er designet til at give dig god bevægelsesfrihed samtidig med at den leder fugt og sved væk fra kroppen. Den har desuden en behagelig pasform.

Anvendelse
UL SL Mesh Base Layer fra GripGrab er en komfortabel og alsidig svedundertrøje, der har mange anvendelsesmuligheder. Hvad end du cykler, løber eller dyrker anden form for sport, er denne svedundertrøje et godt basislag, der også kan bruges alene.

Specifikationer

  • Lavet i Italien
  • Ideel under varme forhold
  • Åndbar
  • Sved- og fugttransporterende
  • Fantastisk pasform
  • Polyester 94% og Elastan 6%

Kvalitetsniveau
GripGrab leverer som sædvanlig et produkt i høj kvalitet. Denne netundertrøje er lavet i et behageligt stof, der er sved- og fugttransporterende og samtidig tillader kroppen at ånde frit.

Vedligeholdelse
Denne svedundertrøje kan nemt vaskes i maskinvask ved 30 grader. Anvend gerne et sportsvaskemiddel for bedst at beskytte stoffet og bekæmpe evt. svedlugt. Vi anbefaler, at du ikke tumbler trøjen efter vask.

Ingen anmeldelser af dette produkt.