Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Varme og fleksible uldunderbukser med lange ben fra Sensor, der følger Merino Actives agenda om bukser med tæt uld. Uldunderbukser bruger merino uld fra New Zealand som materiale, så underbukserne oprethold…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Varme og fleksible uldunderbukser med lange ben fra Sensor, der følger Merino Actives agenda om bukser med tæt uld. Uldunderbukser bruger merino uld fra New Zealand som materiale, så underbukserne opretholder en høj varme. Uldet fungerer også som fugt- og svedtransporterende, og kan dermed bibeholde en tempereret krop. Underbukserne er blevet tilføjet polyamid, så en høj fleksibilitet og åndbarhed fås, der giver benene mulighed for en friere bevægelse.

Anvendelse
Sensor Merino Air Pants giver de bedste forudsætninger for en optimeret træning, hvor varme og ordentlig ventilation kombineres. Uldunderbukserne kan benyttes til hverdagsbrug og træning, da stoffet giver nogle alsidige specifikationer. Underbukserne er desuden også behagelige at have på, da de er udstyret med flade syninger, der ikke generer unødigt.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor leverer produkter i højeste kvalitet, så brugeren altid kan opnå sit højeste præstationsniveau. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter, hvor komfort og funktionalitet har været første prioritet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske disse uldunderbukser ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sportsvaskemiddel. Resultatet bliver et par uldunderbukser med længere levetid og bibeholdte specifikationer. Det anbefales ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.