Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Varm og alsidig uldundertrøje fra Sensor i et stilrent design, der giver basis for god varme og ventilation under din træning. Undertrøjen er lavet med merino uld fra New Zealand, der sørger for en …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Varm og alsidig uldundertrøje fra Sensor i et stilrent design, der giver basis for god varme og ventilation under din træning. Undertrøjen er lavet med merino uld fra New Zealand, der sørger for en optimeret varme og ventilation, da den også kan fungere som transport for fugt og sved. Sensor Merino Air NS er desuden tilføjet polyamid, for at give undertrøjen en vis fleksibilitet og åndbarhed.

Anvendelse
Sensor Merino Air NS giver brugeren varme og åndbarhed, og henvender sig til al slags træning, hvor pulsen skal kunne holdes oppe i længere tid. Undertrøjen kan både benyttes i hverdage og til træning, da den er udstyret med alsidige specifikationer. Uldundertrøjen har desuden en god pasform, er og behagelig at have på, da den er udviklet med flade syninger.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 90%% Merino Uld fra New Zealand 10%Polyamid
  • Tykkelse: 120 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalifikationsniveau
Sensor leverer kvalitetsprodukter til sine brugere, og har gjort det i mange år. Firmaets produkter bærer præg af komfort, funktionalitet og alsidighed, og forsøger desuden at optimere den enkeltes præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske denne uldundertrøje ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette giver det bedste resultat, og sørger samtidig for en længere levetid. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.