Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Double Face boxer fra Sensor, der sætter træning i både varme og kolde forhold i perspektiv. Underbukserne giver med en innoverende teknik, gode forudsætninger for træning i to forskellige klimae…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Double Face boxer fra Sensor, der sætter træning i både varme og kolde forhold i perspektiv. Underbukserne giver med en innoverende teknik, gode forudsætninger for træning i to forskellige klimaer. Svedunderbukserne er lavet i et specielt tolags-materiale, syet med "tuck stitching". Double Face har to forskellige funktioner som underbukser, hvor de både kan benyttes i koldt og varmt vejr. Den ene side, der er mærket med "minus", sørger for en optimal varme vha. formet stapelfibre, der giver et komfortabelt og varmt stof. Den anden side, der er mærket med "plus", sørger for en formindskelse af overophedning, igennem det fineste polyester silke. Svedunderbukserne er desuden meget behagelige at have på, da de er designet med flade sømme, så de ikke irriterer dine følsomme dele.

Anvendelse
Double Face boxer fra Sensor henvender sig til motionisten, der har brug for et alsidige svedunderbukser, som samtidig sørger for en ordentlig ventilation. Svedunderbukserne kan både benyttes i tørt såvel som vådt vejr - og under kolde og varme klimaer. Underbukserne har desuden en god pasform, da de er lavet i et anatomisk snit.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester
  • Blødt og behageligt materiale
  • Flade sømme
  • Anatomisk snit

Kvalitetsniveau
Sensor står for en høj funktionalitet med deres produkter, som de har produceret i årevis i Tjekkiet. Firmaet stræber efter en høj komfort i deres produkter, der samtidig skal matche de høje krav, brugerens præstationsniveau kræver. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sensor.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette svedundertøj ved 30 grader i maskinvask, hvor der bliver gjort brug af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikation bliver bevaret. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.