Her får du en lækker high performance svedundertrøje fra GripGrab med glimrende isolerende og temperaturregulerende egenskaber. Svedundertrøjen er yderst behagelig at have på, da den har flade …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Her får du en lækker high performance svedundertrøje fra GripGrab med glimrende isolerende og temperaturregulerende egenskaber. Svedundertrøjen er yderst behagelig at have på, da den har flade sømme. Med sine strategisk placerede teksturer i stoffet, bliver svedtransporten og isoleringsevnen optimeret, hvilket betyder, at du forbliver varm og tør. 

Anvendelse
GripGrabs Expert Seamless Thermal Base Layer er, som navnet antyder, et glimrende basislag, der både er thermisk og sømløst. Den langærmede undertrøje har en glimrende pasform. 

Specifikationer

  • Materiale: Dryarn® polypropylen-mikrofiber
  • Farve: Sort
  • Sømløs
  • Bakteriehæmmende

Kvalitetsniveau
Denne svedundertrøje føles nærmest som et ekstra lag hud fremfor en trøje, så tyndt og komfortabelt er det at have på. Undertrøjen er dermatologisk testet for at garantere, at den er bakteriehæmmende. Derudover har den god pasform, glimrende temperaturregulering og er svedtransporterende. 

Vedligeholdelse
Da denne svedundertrøje er lavet af bakteriehæmmende materialer har den en lang levetid og er let at vedligeholde. Du kan maskinvaske den ved 30 grader. Vi anbefaler, at du anvender et særligt sportsvaskemiddel til formålet for at bekæmpe eventuel svedlugt. 

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/S M/L XL/XXL
Brystmål     84-92      92-100      100-110  
Talje 67-77 77-87 87-97 

Ingen anmeldelser af dette produkt.