Easydo har designet en smart og vandtæt taske til styret på din cykel. Denne taske, er med det let aftagelige klikbeslag, der også gør det let at montere tasken. Tasken har en volumen på 6 liter…
Læs mere
Tilbudet udløber 20-09-2020
Før 249,00
DKK 219,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: 15/10/2020
(Grundet øget global efterspørgsel oplever vi desværre leveringsudfordringer hos flere af de store producenter)
Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Easydo har designet en smart og vandtæt taske til styret på din cykel. Denne taske, er med det let aftagelige klikbeslag, der også gør det let at montere tasken. Tasken har en volumen på 6 liter, der gør den essentiel til transport af større ting som f.eks. indkøb eller mad og drikke. Taskens overside er monteret med et stort gennemsigtigt PVC- vindue, der desuden er trykfølsomt, så du også kan medbringe din smartphone eller tablet.

Anvendelse
Tasken er ideel til person på farten der har brug for, at medbringe flere ting til sin transport. Tasken kan være god til indkøb, men også længere ture, hvor mad og drikke skal medbringes.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Slidstærkt og vandafvisende 1680D polyester
  • Mål: 240*125*230mm
  • Volumen: 6 liter
  • Rum: 2 rum og sidelomme
  • Medfølger: Klikbeslag til styret

Montering
Tasken er nem at montere, og monteres blot ved hjælp af det medfølgende klikbeslag. Derfra er det nemt at montere på cyklens styr.

Kvalitetsniveau
Easydo leverer altid kvalitetsprodukter til sine kunder, og de gør det endda til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor som kunde altid være tryg ved Easydo

Vedligeholdelse
Tasken kræver ingen vedligeholdelse, men det kan blive nødvendigt at tørre den med en fugtig klud. Man kan eventuelt anvende en lugtfjerner, hvis den kommer til at lugte dårligt.

EAN: 5712934006380

25-06-2019
Kanon lækker styr-taske, til en meget fornuftig pris