CRS-15 fra Park Tool kommer med 2 forskellige konus pres udformninger til installation af forgaffelkonus. Det er vigtigt at bruge den model der passer sammen med den bund konus der bruges i det styrfittings du ønsker at monte…
Læs mere
Vejl.: 1399,00 Før 999,00
DKK 799,20
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

CRS-15 fra Park Tool kommer med 2 forskellige konus pres udformninger til installation af forgaffelkonus. Det er vigtigt at bruge den model der passer sammen med den bund konus der bruges i det styrfittings du ønsker at montere på cyklen. Vigtigheden af dette ligge i at bevare overfladen på din bundkonus intakt således at friktionen ikke bliver forringet i dit styrfitting. CRS-15 pres indsatserne er i 2 forskellige størrelser 1,5 " og 1 1/4"

Anvendelse
Vælg den korrekte pres udformning og placer dernæst denne del i røret på værktøjet og dernæst ligges bundkonus fra styrfitting ned over forgaffel stilken, herefter værktøjet og dernæst bruges en hammer til at slå på værktøjet således at denne bund konus presses fast ned på forgaflen. Maksimal længde som værktøjet passer ned over er 340mm og en maksimal diameter på 1,5"

Specifikationer

  • Passer til størrelser 1 1/4- 1,5"med 2 forskellige konus indsatser.
  • Maksimal længde som værktøjet passer ned over er 340mm og en maksimal diameter på 1,5"
  • Materiale: stål

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulig reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler og har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykel entusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikrer den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477002174

Ingen anmeldelser af dette produkt.
12CRS15_A.pdf 0.12 mb