CRP-2 fra Park Tool er et præcisionsværktøj til demontering af leje bundkonus på forgaflen. Værktøjet er fuldt justerbar omkring indstillingen på de blade, der skal løfte bundkonus fri af forgaflen. AnvendelseCRP-2 er univer…
Læs mere
Vejl.: 2899,00
DKK 2.599,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

CRP-2 fra Park Tool er et præcisionsværktøj til demontering af leje bundkonus på forgaflen. Værktøjet er fuldt justerbar omkring indstillingen på de blade, der skal løfte bundkonus fri af forgaflen.

Anvendelse
CRP-2 er universal og kan anvendes til alle kendte bundkonus på følgende forgaffel stilk størrelse, 1". 1-1/8", 1-1/4" og 1,5".

Specifikation

  • Park Tool model CRP-2
  • Anvendes til demontering af bundkonus på forgafler
  • Kan anvendes på forgafler hvor stilken er mellem 14 og 43 cm lang
  • Stål konstruktion
  • Vægt 3,3 kg.

Kvalitetsniveau
Park Tool er professionelt cykelværktøj designet til at udøve den bedst mulige reparation af cykler på den hurtigste måde. Park Tool laver kun værktøj og arbejdsstande til cykler, og Park Tool har over 50 års erfaring. Værktøjet bruges af mange fagfolk, da værktøjet har en lang holdbarhed selv ved brug mange gange om dagen. Rigtig mange cykelentusiaster bruger også Park Tool værktøj for at sikre den korrekte montering samt en lang og sikker holdbarhed. Park Tool lever for værktøj og bruger hver dag på at udvikle og forbedre eksisterende værktøj for hele tiden at tilpasse sig det skiftende marked. Park Tool produceres og udvikles i USA.

EAN: 763477002129

Ingen anmeldelser af dette produkt.
12CRP2_A.pdf 0.90 mb