Med Supacaz' Super Sticky Kush Bling Gel får du et af de mest stilfulde styrbånd på markedet. Styrbåndet har mange gode egenskaber, f.eks. silikone-gel der giver ekstra vibrationsdæmpning. Styrbåndet er bygget op af tre forsk…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Supacaz' Super Sticky Kush Bling Gel får du et af de mest stilfulde styrbånd på markedet. Styrbåndet har mange gode egenskaber, f.eks. silikone-gel der giver ekstra vibrationsdæmpning. Styrbåndet er bygget op af tre forskellige lag. Det yderste lag er af EVA med metallisk finish. EVA er et  vibrationsdæmpende skum, der maksimerer klæbrighed og er meget modstandsdygtig over for UV-stråler, klima og sved. Det midterste lag består af et eksklusivt Kush-skum der giver maksimal støddæmpning og forbedrer håndteringen af cyklen under grove forhold. Det nederste lag er af silikone gel. Dette bløde lag giver dig ekstra komfort og vibrationsdæmpning.
Styrbåndets overflade er præget med Supacaz-mønster, hvilket giver båndet et unikt look, samtidg med at mønstret er med til at fjerne fugt og forbedre grebet om styrbåndet. De medfølgende styrpropper har expander-funktion, hvilket vil sige at de sidder godt og sikkert fast.

Anvendelse
Styrbåndet anvendes på landevejscykler med racerstyr.

Specifikationer

 • Farve: Guld
 • Model: BT-83
 • Vægt 98 gram/sæt
 • 3 mm tyk
 • Materiale: EVA, silikone gel og Kush skum
 • Indeholder:
  • 2 ruller bånd a' 2160mm lang, 30mm bred som rækker til begge sider af styret
  • 2 styrpropper i aluminium med ekspander funktion til afslutning ved enden af styret
  • 2 stykker tape til afslutning inde på selve styret

Montering
Det er vigtigt at starte rigtigt under montering af styrbånd. Du skal starte ved enden af styret og rulle styrbåndet opefter, således at tapen på styrbåndet får fat der, hvor styrbåndet lapper over hinanden. Som afslutning bruges de to stykker tape, som følger med til dette Supacaz Super Sticky Kush Bling gel styrbånd.

Sikkerhed og kvalitet
Supacaz er produkter af højeste kvalitet og er blandt de absolut foretrukne blandt de professionelle ryttere som værdsætter de mange kvaliteter som denne model indeholder. Supacaz styrbåndet anvendes af verdensmesteren Peter Sagan

Vedligeholdelse
Styrbåndet tåler vask, og ellers er der ikke yderligere vedligeholdelse ved produktet.

EAN: 634154448601

Ingen anmeldelser af dette produkt.