7 anmeldelser
Styrbåndet fra Lizard Skins har flere funktioner og styrbåndet sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb på styret. Derudover dæmper styrbåndet de vibrationer, der naturligt forplanter si…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Styrbåndet fra Lizard Skins har flere funktioner og styrbåndet sikrer blandt andet, at rytteren har et godt greb på styret. Derudover dæmper styrbåndet de vibrationer, der naturligt forplanter sig fra asfalten og op gennem cyklen til styret. Lizard Skins styrbåndet har markedets bedste greb, både i tørt og i vådt føre. Styrbåndet er 2,5 mm tykt, og vægten er en af de laveste på markedet. Styrbåndet vejer kun 56 gram inklusiv styrpropper.

Anvendelse
Styrbåndet bruges til racer- eller flatbarstyr, og er ideelt til dig, der ønsker at bruge kræfterne i pedaler og ikke på at holde fast i styret. Let at arbejde med og giver en fantastisk finish til din cykel.
Det er afgørende, at du som rytter ikke skal bruge kræfter på at holde fast i styret. Jo flere kræfter du skal bruge, jo mere vil du spænde op i dine skuldre samt i ryggen og herved trætte kroppen. Med dette styrbånd fra Lizard Skins vil du komme til at bruge væsentligt færre kræfter på at holde fast i styret. Styrbåndet giver derudover en fantastisk dæmpning af vibrationerne.

Specifikationer

  • Mange flotte farver
  • 2,5 mm tyndt
  • 56 gram med styrpropper
  • Unikt grip
  • Materiale Dura Soft Polymer

Kvalitetsniveau
Lizard Skins fremstilles efter strenge kvalitetskrav, og kunderne er derfor sikre på deres valg fra gang til gang.

Montering
Se videoen så du godt på vej.

02-07-2018
Der mangler tape på bagsiden, det klæber meget dårligt. Har ikke tidligere været udsat for det på produktet
29-01-2018
En ren fornøjelse at arbejde og køre med Lizard Skins. Rigtig lækkert styrbånd som er nemt at sætte på.
11-05-2017
Har ikke prøvet Lizard skin før og ved ikke om jeg har været uheldig. Men styrbåndet kan stort set ikke klistre og vikler sig selv af når man slipper for at sætte afslutningstape på. Det lille stykke ekstra skin til bag bremser kan slet ikke sidde af sig selv, er noget forundret over kvalitet kontra pris. Skin virker lækkert at holde på, men hvad hjælper det når det ikke er til at montere!
12-05-2015
Super styrbånd
02-12-2014
super, top service
19-06-2014
Nemt at montere. Føles godt at køre med.
17-06-2014
super kvalitet og behageligt at holde på