Du får ikke alene et sikkert greb om styret med dette styrbånd fra Brooks. Du får også et fedt look takket være det ægte læder og de medfølgende styrpropper. AnvendelseStyrbånd fra Brooks i brun læder til begge sider af sty…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Du får ikke alene et sikkert greb om styret med dette styrbånd fra Brooks. Du får også et fedt look takket være det ægte læder og de medfølgende styrpropper.

Anvendelse
Styrbånd fra Brooks i brun læder til begge sider af styret samt medfølgende læderpropper til afslutning af styrbåndet.

Specifikationer

  • Materiale: Læder
  • Farve: Brun
  • Længde: 210 cm
  • Bredde: 3,2 cm
  • Styrpropper i læder medfølger 2 stk

Montering
Styrbåndet rulles stramt omkring styret med start på nederste punkt. Husk at lave noget overskydende styrbånd i bunden for at perfekt afslutning ved hjælp af læderpropperne. Afslutning på toppen af styret skal styrbåndet klippes skævt for at få en lige afslutning. Klip altid skrå ind mod frempinden og afslut flot med et par omgange isolerbånd. Se unde anbefalet produkter.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles- De er alle lavet i læder! Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

EAN: 190445004814

Ingen anmeldelser af dette produkt.