Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Du får ikke alene et sikkert greb om styret med dette styrbånd fra Brooks. Du får også et fedt look takket være det ægte læder og de medfølgende styrpropper. AnvendelseStyrb&…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Du får ikke alene et sikkert greb om styret med dette styrbånd fra Brooks. Du får også et fedt look takket være det ægte læder og de medfølgende styrpropper.

Anvendelse
Styrbånd fra Brooks i brun læder til begge sider af styret samt medfølgende læderpropper til afslutning af styrbåndet.

Specifikationer

  • Materiale: Læder
  • Farve: Brun
  • Længde: 210 cm
  • Bredde: 3,2 cm
  • Styrpropper i læder medfølger 2 stk

Montering
Styrbåndet rulles stramt omkring styret med start på nederste punkt. Husk at lave noget overskydende styrbånd i bunden for at perfekt afslutning ved hjælp af læderpropperne. Afslutning på toppen af styret skal styrbåndet klippes skævt for at få en lige afslutning. Klip altid skrå ind mod frempinden og afslut flot med et par omgange isolerbånd. Se unde anbefalet produkter.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles- De er alle lavet i læder! Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

Ingen anmeldelser af dette produkt.