Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Profile Design har udviklet Drive Tape til at forbedre dit greb på cyklen. Dette styrbånd har et bikube-mønster, der leder sveden fra håndfladen væk, og samtidig har en god skridsikker overflade…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Profile Design har udviklet Drive Tape til at forbedre dit greb på cyklen. Dette styrbånd har et bikube-mønster, der leder sveden fra håndfladen væk, og samtidig har en god skridsikker overflade. Du kan vælge mellem farverne blå, hvid, neongrøn, pink, rød og sort.

Anvendelse
Med et Profile Design Drive Tape - eller styrbånd, som det hedder på dansk, kan du optimere grebet omkring dit cykelstyr, samt personliggøre din cykel.

Specifikationer

  • Farve: Vælg mellem blå, hvid, neongrøn, pink, rød og sort
  • Skridsikker overflade
  • Svedafledende overflade

Kvalitetsniveau
Produkter fra Profile Design er altid i en høj kvalitet, og du får det bedste udstyr fra et af de førende brands inden for cykling. Et Profile Design Drive Tape holder i lang tid og vil - cykeltur efter cykeltur - give dig det bedste greb uanset, om du befinder dig på landevejen eller en bumpet brostensvej.

Vedligeholdelse
Vedligehold dit styrbånd ved at tørre det af med en fugtig mikrofiberklud, der kan opsuge den sved, der måtte samles på dit styrbånd. For at bevare den gode skridsikkerhed bør du tørre styrbåndet af, så skidt og hudrester ikke samler sig i mønstret og mindsker følelsen af det gode greb.

24-02-2019
Den er tip top
09-05-2018
Lirens, lirens lirens. dejlig fornemmelse at holde om, selv om man har et fast greb om styret, virker det utroligt behageligt. Også på de lange ture, man bliver ikke så træt i hånden.
11-03-2018
Excellent