Dette Sport Control TEAM styrbånd fra PRO er lavet af kraftig EVA-materiale og udstyret med et ekstra gel-lag for at forbedre din komfort. Det giver dig et utroligt behageligt og stødabsorberende greb og er  skånsomt mod hånd…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 139,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Sport Control TEAM styrbånd fra PRO er lavet af kraftig EVA-materiale og udstyret med et ekstra gel-lag for at forbedre din komfort. Det giver dig et utroligt behageligt og stødabsorberende greb og er  skånsomt mod håndfladen. På styrbåndets bagside, er der et lag silikone, der gør det nemt at udskifte styrbåndet. Silikonelaget efterlader nemlig ikke et klistret lag på dit styr, så du undgår en masse rengøring.

Anvendelse
Styrbåndet fra PRO passer på de styr, der anvendes på de fleste landevejscykler. Du kan også bruge styrbåndet som erstating for traditionelle håndtag på andre styrtyper, men vi anbefaler så, at du bruger to lag, for at få den bedst mulige komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Hvid med sort logo
  • Materiale: EVA (Ethylen-vinylacetat)
  • Strækbar
  • Stødabsorberende
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at påføre. Med til dette styrbånd følger der afsluttende tape og styrpropper og du kan vælge mellem flere farver. Pro sport control TEAM styrbånd holder længe, og er med sin silicone bagside utrolig let at udskifte uden det efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

EAN: 8717009377669

Ingen anmeldelser af dette produkt.