Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette Sport Control TEAM styrbånd fra PRO er lavet af kraftig EVA-materiale og udstyret med et ekstra gel-lag for at forbedre din komfort. Det giver dig et utroligt behageligt og stødabsorberende greb og er …
Læs mere
Tilbudet udløber 11-11-2019
Vejl.: 139,00 Før 129,00
DKK 103,20
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette Sport Control TEAM styrbånd fra PRO er lavet af kraftig EVA-materiale og udstyret med et ekstra gel-lag for at forbedre din komfort. Det giver dig et utroligt behageligt og stødabsorberende greb og er  skånsomt mod håndfladen. På styrbåndets bagside, er der et lag silikone, der gør det nemt at udskifte styrbåndet. Silikonelaget efterlader nemlig ikke et klistret lag på dit styr, så du undgår en masse rengøring.

Anvendelse
Styrbåndet fra PRO passer på de styr, der anvendes på de fleste landevejscykler. Du kan også bruge styrbåndet som erstating for traditionelle håndtag på andre styrtyper, men vi anbefaler så, at du bruger to lag, for at få den bedst mulige komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Hvid med sort logo
  • Materiale: EVA (Ethylen-vinylacetat)
  • Strækbar
  • Stødabsorberende
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at påføre. Med til dette styrbånd følger der afsluttende tape og styrpropper og du kan vælge mellem flere farver. Pro sport control TEAM styrbånd holder længe, og er med sin silicone bagside utrolig let at udskifte uden det efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.