Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
PROs Race Comfort styrbånd giver dig en bedre cykeltur, et sikrere greb og en øget komfort, når du cykler. Styrbåndet er lavet i et lækkert polyurethan- og microfibermateriale der er både …
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

PROs Race Comfort styrbånd giver dig en bedre cykeltur, et sikrere greb og en øget komfort, når du cykler. Styrbåndet er lavet i et lækkert polyurethan- og microfibermateriale der er både strækbart og slidstærkt. Dermed får du et sikkert greb om dit styr, også når det regner og sner. Det bløde styrbånd er også stødabsorberende, så du oplever en mere komfortabel cykeltur. På bagsiden har stybråndet et lag af silikone, der gør det nemt at udskifte båndene. Med silikonelaget undgår du også, at båndet efterlader dig med et klistret styr og en masse rengøring, når det næste gang bliver tid til at skifte styrbånd.

Anvendelse
Dette styrbånd fra PRO er designet til de racerstyr, der bliver anvendt på de fleste landevejscykler. Styrbåndet kan naturligvis også anvendes på andre former for styr som erstatning for traditionelle håndtag. Bruger du styrbåndet som erstatning for et håndtag, anbefaler vi, at du lægger to lag, så du får ekstra komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: polyurethan og microfiber 
  • Strækbar
  • Skridsikker overflade
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at montere styrbåndet. Med til dette styrbånd følger der, den afsluttende tape og de styrpropper du måtte få brug for under monteringen. PROs Race Comfort-styrbånd holder længe, og når det bliver tid til at udskifte dem, gør deres silikonebagside arbejdet lettere for dig, da de ikke efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør med jævne mellemrum tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

Ingen anmeldelser af dette produkt.