1 anmeldelser
Race Comfort er et lækker styrbånd fra PRO - lavet i et strækbart og slidstærkt materiale af polyurethan- og microfiber. Med styrbåndene får du et skridsikkert greb om dit cykelstyr - også når det regner og sner. Oveni dette …
Læs mere
Vejl.: 219,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Race Comfort er et lækker styrbånd fra PRO - lavet i et strækbart og slidstærkt materiale af polyurethan- og microfiber. Med styrbåndene får du et skridsikkert greb om dit cykelstyr - også når det regner og sner. Oveni dette er styrbåndene stødabsorberende så du får en bedre cykeloplevelse og komfort. Bag på stybråndet er der anvendt silikone, der gør det nemt at udskifte båndene, og sparer dig for at skulle fjerne et klistret lag fra dit styr.

Anvendelse
Styrbåndet er designet til de racerstyr, der er mest populære på de fleste landevejscykler. Du kan naturligvis også bruge båndet på andre typer af styr som erstatning for traditionelle håndtag. Anvender du styrbåndet i stedet for et håndtag, bør du bruge 2 lag. Det giver dig ekstra komfort og en større diameter at holde om. Hver rulle er lang nok til at dække alle styrstørrelser.

Specifikationer

  • Farve: Rød
  • Materiale: polyurethan og microfiber 
  • Strækbar
  • Skridsikker overflade
  • Vandtæt
  • Svedafledende overflade
  • Afsluttende tape og styrpropper medfølger

Kvalitetsniveau
Materialet som dette Pro styrbånd er lavet af kan strækkes, hvilket gør det utrolig nemt at montere styrbåndet. Med til dette styrbånd følger der, den afsluttende tape og de styrpropper du måtte få brug for under monteringen. PROs Race Comfort-styrbånd holder længe, og når det bliver tid til at udskifte dem, gør deres silikonebagside arbejdet lettere for dig, da de ikke efterlader limrester og lignende tilbage på styret.

Vedligeholdelse
Styrbåndet bør med jævne mellemrum tørres over med en fugtig klud, da døde hudceller og snavs godt kan fjerne lidt af den gode skridsikkerhed.

EAN: 8717009351492

06-08-2018
ok.