Brooks styrbånd i microfiber er lavet af det verdenskendte brand Brooks og bruges til at vikle om et cykelstyr. Det er et oplagt valg, hvis du vægter komfort højt, når det gælder din cykel og dine mange eller lange cykelture.…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 149,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Brooks styrbånd i microfiber er lavet af det verdenskendte brand Brooks og bruges til at vikle om et cykelstyr. Det er et oplagt valg, hvis du vægter komfort højt, når det gælder din cykel og dine mange eller lange cykelture. For at sikre bedst muligt komfort er styrbåndet lavet i microfiber, som er et blødt og vandafvisende materiale, der så let som ingenting afviser skidt og snavs. Derudover er det skridsikkert og stødabsorberende, hvilket også er med til at forhøje komforten væsentligt.

Anvendelse
Styrbåndet skal vikles om selve styret. Udover at sørge for øget komfort sørger det også for et bedre greb, der både er skridsikkert og behageligt at holde ved. Hvis du er på udkig efter produkter, som kan give nyt liv til din cykel, er et sort Brooks styrbånd også et oplagt valg til dette formål.

Sspecifikationer

  • Materiale: Microfiber
  • Farve: Sort
  • Bredde: 3 mm

Kvalitetsniveau
Dette styrbånd i microfiber er lavet af producenten Brooks, som laver produkter til cykler og cyklister i høj kvalitet. Dette gælder også deres styrbånd i microfiber - i dette tilfælde den sorte variant.

Montering
Du kan selv montere styrbåndet. Du starter ved styrets ene ende og vikler det stramt langs resten af styret, indtil hele styret er dækket til. Undervejs skal du sørge for, at det overlapper sig selv, så der ingen huller bliver.

Vedligeholdelse
Brooks styrbånd i microfiber kræver ingen vedligeholdelse.

EAN: 190445004685

Ingen anmeldelser af dette produkt.