1 anmeldelser
Dette honningfarvede styrbånd i microfiber fra Brooks er beregnet til at vikle om hvilket som helst cykelstyr. Det er lavet i microfiber, som er et blødt materiale, som tørrer hurtigt, og som let afviser skidt og snavs. Et st…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 179,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette honningfarvede styrbånd i microfiber fra Brooks er beregnet til at vikle om hvilket som helst cykelstyr. Det er lavet i microfiber, som er et blødt materiale, som tørrer hurtigt, og som let afviser skidt og snavs. Et styrbånd gør det mere behageligt at holde fast i dit cykelstyr, men det virker også stødabsorberende og skridsikkert.

Anvendelse
Dette Brooks styrbånd vikles om selve styret på din cykel. Udover at medføre øget komfort og et bedre greb, giver det også cyklen et nyt look. Dets flotte honningfarvede materiale tilfører et anderledes og moderne udtryk, som findes hos de færreste.

Specifikationer

  • Materiale: Microfiber
  • Farve: Honningfarvet
  • Bredde: 3 mm.

Kvalitetsniveau
Microfiber styrbåndet er lavet af Brooks, som laver cykeludstyr og -tilbehør i høj kvalitet ud af kvalitetsmaterialer. Da dette bånd er lavet i microfiber, er du garanteret, at det er vandafvisende og behageligt at holde ved.

Montering
Microfiber styrbåndet er nemt at montere. Du begynder ved styrets ene ende og vikler det stramt langs resten styret, indtil du når dets anden ende. Det er vigtigt, at du sørger for, at det overlapper sig selv, så der ikke opstår huller undervejs.

Vedligeholdelse
Brooks styrbånd i microfiber kræver ikke vedligeholdelse.

 

EAN: 190445004678

11-04-2018
Snygg Linda, bekväm. Dock var gummipluppen väldigt svår att sätta dit, lite för stor, men gick bra tillslut.