Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Dette honningfarvede styrbånd i microfiber fra Brooks er beregnet til at vikle om hvilket som helst cykelstyr. Det er lavet i microfiber, som er et blødt materiale, som tørrer hurtigt, og som let afviser s…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 199,00 Før 179,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette honningfarvede styrbånd i microfiber fra Brooks er beregnet til at vikle om hvilket som helst cykelstyr. Det er lavet i microfiber, som er et blødt materiale, som tørrer hurtigt, og som let afviser skidt og snavs. Et styrbånd gør det mere behageligt at holde fast i dit cykelstyr, men det virker også stødabsorberende og skridsikkert.

Anvendelse
Dette Brooks styrbånd vikles om selve styret på din cykel. Udover at medføre øget komfort og et bedre greb, giver det også cyklen et nyt look. Dets flotte honningfarvede materiale tilfører et anderledes og moderne udtryk, som findes hos de færreste.

Specifikationer

  • Materiale: Microfiber
  • Farve: Honningfarvet
  • Bredde: 3 mm.

Kvalitetsniveau
Microfiber styrbåndet er lavet af Brooks, som laver cykeludstyr og -tilbehør i høj kvalitet ud af kvalitetsmaterialer. Da dette bånd er lavet i microfiber, er du garanteret, at det er vandafvisende og behageligt at holde ved.

Montering
Microfiber styrbåndet er nemt at montere. Du begynder ved styrets ene ende og vikler det stramt langs resten styret, indtil du når dets anden ende. Det er vigtigt, at du sørger for, at det overlapper sig selv, så der ikke opstår huller undervejs.

Vedligeholdelse
Brooks styrbånd i microfiber kræver ikke vedligeholdelse.

 

11-04-2018
Snygg Linda, bekväm. Dock var gummipluppen väldigt svår att sätta dit, lite för stor, men gick bra tillslut.