Dette Bike Attitude styrbånd er fremstillet i kork med gel, hvilket giver en rigtig god komfort. Modsat mange andre styrbånd anvendes kun klæbemiddel på de første 10 cm, hvor den resterende del …
Læs mere
Tilbudet udløber 30-11-2020
Vejl.: 99,00 Før 69,00
DKK 55,13
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Bike Attitude styrbånd er fremstillet i kork med gel, hvilket giver en rigtig god komfort. Modsat mange andre styrbånd anvendes kun klæbemiddel på de første 10 cm, hvor den resterende del af styrbåndet er med gel. Denne fordeling gør, at styrbåndet ikke glider på styret, og desuden øger det komforten. Styrbåndet sikrer dig et godt greb om styret og er stødabsorberende. Styrbåndet er strækbart, hvilket gør monteringen let. Fordelen ved et strækbart styrbånd er desuden, at du får en flot og behagelig finish.

Anvendelse
Dette styrbånd fra Bike Attitude anvendes til racerstyr og består af 2 ruller styrbånd, som rækker til begge sider af styret. Der er 2 små stykker bånd til brug bag ved bremsegrebene, 2 styrpropper i chrom til afslutning ved enden af styret, samt 2 stykker sort tape til afslutning inde på selve styret. Styrbåndet er UV beskyttet, således at det ikke falmer og er desuden vandafvisende.

Specifikationer

  • Bike Attitude kork styrbånd med gel
  • 2 stykker bånd så der er til begge sider af styret
  • 2 stykker bånd til brug bag ved bremsegrebene
  • 2 styrpropper i chrom
  • 2 stykker afslutningstape
  • Vægt: Ca. 64 gram
  • Farve: Sort

Kvalitetsniveau
Produkterne fra Bike Attitude er kendetegnende for høj kvalitet og et brugervenligt design som følger tidens trends.

Montering
Det er vigtigt at starte rigtigt under montering af styrbånd. Du starter ved enden af styret og ruller opefter, således at båndet overlapper med ca. 1/3. Dermed vil den gel, der er anvendt på bagsiden få fat, dér hvor gelen lapper over hinanden. Som afslutning bruges de to stykker tape, der følger med til dette styrbånd.

EAN: 4714150546009

27-05-2018
God kvalitet. Lettere at montere med gel på bagsiden, da det let kan "rulles" tilbage hvis båndet skal rettes til...
19-07-2017