Et lækkert sæt styrbånd fra Brooks i ægte læder med styrpropper i kork. Resultatet er et fantastisk flot look og et sikkert greb. AnvendelseStyrbånd fra Brooks i brun læder til begge sider af styret samt medfølgende korkpro…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Et lækkert sæt styrbånd fra Brooks i ægte læder med styrpropper i kork. Resultatet er et fantastisk flot look og et sikkert greb.

Anvendelse
Styrbånd fra Brooks i brun læder til begge sider af styret samt medfølgende korkpropper til afslutning af styrbåndet.

Specifikationer

  • Materiale: Læder
  • Farve: Brun
  • Længde: 210 cm
  • Bredde: 3,2 cm
  • Styrpropper i kork medfølger 2 stk

Montering
Styrbåndet rulles stramt omkring styret med start på nederste punkt. Husk at lave noget overskydende styrbånd i bunden for at perfekt afslutning ved hjælp af korkpropperne. Afslutning på toppen af styret skal styrbåndet klippes skævt for at få en lige afslutning. Klip altid skrå ind mod frempinden og afslut flot med et par omgange isolerbånd. Se unde anbefalet produkter.

Kvalitetsniveau
Brooks produkterne har én ting til fælles- De er alle lavet i læder! Brooks produkterne er yderst veludført og sætter et eksklusiv præg på enhver cykel.

Vedligeholdelse
Brooks anbefaler at bruge læderfedt til at behandle deres læderprodukter med. Dette anbefales grundet en bedre komfort, bedre udseende og naturligvis en længere levetid.

EAN: 190445004838

Ingen anmeldelser af dette produkt.