Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne forskærm fra Tacx henvender sig til MTB og beskytter dig og din mountainbike i ethvert terræn. Forskærmen er fremstillet af slagfast plastik hvilket beskytter mod støv, stænk, vand og snav…
Læs mere
Vejl.: 260,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne forskærm fra Tacx henvender sig til MTB og beskytter dig og din mountainbike i ethvert terræn. Forskærmen er fremstillet af slagfast plastik hvilket beskytter mod støv, stænk, vand og snavs. Det medfølgende quick-release gør det let at montere og fjerne forskærmen. Her får du en let og stødabsorberende skærm, som er gennemtestet.

Anvendelse
Tacx forskærmen anvendes til mountainbikes og er udstyret med quick-release som gør, at skærmen nemt kan af- og påmonteres ved hjælp af et hurtigt klik-system.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Slagfast plastik
  • Vægt: 70 gram
  • Mål: 36 x 12 cm.
  • Quick-release til hurtig fiksering på forgaflen
  • Passer til Tacx-T7050 MTB mudder beskyttelsessæt

Montering
En montering af denne forskærm sker blot vha. et fikst quick-release system der muliggør en montering helt uden brug af værktøj.

Kvalitetsniveau
Denne Tacx forskærm er af god kvalitet og beskytter dig mod stænk fra jord, vand og mudder. Skærmen er fremstillet af gode materialer og passer til Tacx-T7050 MTB mudder beskyttelsessæt.

Vedligeholdelse
Forskærmen kræver ingen særlig vedligeholdelse, og rengøres i forbindelse med rengøring af cyklen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

Ingen anmeldelser af dette produkt.